Nieuwe website voor eReaders.nl

2

Welkom op de nieuwe website van eReaders.nl! We hopen dat je het hier naar je zin gaat krijgen. In dit artikel lees je iets over waarom we zijn overgestapt op een nieuwe site en kom je te weten wat enkele van de nieuwe functies van de site zijn.

Al enkele jaren liepen we steeds vaker tegen de beperkingen aan van het oude CMS waarop eReaders.nl draaide. Dat zorgde ervoor dat we soms niet konden doen met de site wat we eigenlijk wilden. Zoals makkelijker berichten plaatsen, snel aanpassingen aan de layout doorvoeren, de site bij de tijd houden, het forum beter benutten. Onlangs besloten we daarom dat het nu het moment was om over te stappen.

Vanaf nu draait de website op WordPress. Dat heeft enkele voordelen, voor ons zelf maar ook voor jou als bezoeker. Zo hebben we nu de beschikking over een splinternieuw forum met veel meer mogelijkheden. Bovendien is de website vanaf nu ook goed schaalbaar en dus op elke schermgrootte goed te lezen, een belangrijk voordeel nu steeds meer mensen de site vanaf hun smartphone of tablet bezoeken.

Wat kun je van ons verwachten? Voortaan zullen we meerdere keren per week een bericht over (digitaal) lezen op de site plaatsen, ofwel het harde nieuws, ofwel een leuke column, interview, lijstje of ander bericht dat met lezen te maken heeft. Verder zullen we het forum actief gaan onderhouden. Alles met als doel om mensen die digitaal willen lezen op weg te helpen en van juiste informatie te voorzien.

Maar we kunnen het natuurlijk niet allemaal alleen doen, om de site nieuw leven in te blazen hebben we jou hard nodig! We zijn bijvoorbeeld benieuwd naar je mening in de bekende discussies die er zijn rond digitaal lezen. Maar ook naar creatieve oplossingen die je hebt om digitaal lezen nog leuker en makkelijker te maken.

Had je al een account op de oude site? Dan kun je eenvoudig inloggen met je bekende gebruikersgegevens.

We horen graag wat je van deze nieuwe website vindt! Laat hieronder even een reactie achter, of ga naar ons nieuwe forum.

Vorig artikel5 dingen die je nooit tegen een boekverkoper mag zeggen
Volgend artikel20 jaar Signatuur: 20 E-books nu €7,99

2 REACTIES

  1. Proficiat, mooie nieuwe opzet.
    Zoals op het oude forum al aangegeven zijn alle oude berichten niet overgenomen. Jammer, maar het is niet anders. Er is wel gemeld dat de oude forumberichten op een sub-site gezet zouden worden. Kunnen jullie aangeven waar ik die kan vinden? Een permanente link in het drop down menu van het Forum maakt die oude berichten dan voor iedereen bereikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in