Nieuwe Kindles

Amazon heeft inderdaad, zoals verwacht – ook op deze site – nieuwe Kindles uitgebracht. Er is een [url=http://www.amazon.com/dp/B002Y27P3M]model met alleen Wifi[/url] dat in de VS $139 kost en in het VK £109. Het [url=http://www.amazon.com/dp/B002FQJT3Q]andere model[/url] heeft 3G en Wifi en kost in de VS $189 en in het VK £149. De nieuwe modellen zijn kleiner (maar nog steeds met een 6 inch scherm), lichter, sneller en met een beter contrast, net als de nieuwe Kindle DX. Het geheugen is groter en de batterij duurt langer. Ze worden 27 augustus geleverd maar zijn alvast te bestellen.
De Wifi is gratis te gebruiken bij AT&T Wifi hotspots in de VS.

Volgens Amazon wordt hij ook gewoon naar Nederland geleverd en zelfs naar Bolivia. Er zou zowel in Nederland als in Bolivia geen extra toeslag op de boekenprijs zijn volgens Amazon’s site. Maar als ik naar een gratis boek kijk dan kost het toch $2, dus ik heb mijn twijfels hierover.

Bron: [url=http://www.engadget.com/2010/07/28/new-amazon-kindle-announced-139-wifi-only-version-and-189-3g/]Engadget[/url] en [url=http://www.amazon.com]Amazon website[/url].