Nook Press beschikbaar in Verenigd Koninkrijk

0

Het Amerikaanse Barnes & Noble gaat op 18 maart het selfpublishing platform Nook Press in het Verenigd Koninkrijk lanceren. Dat meldt The Bookseller op hun website.

Op Nook Press kunnen auteurs snel en makkelijk hun eigen boeken beschikbaar maken. Daarnaast zijn er andere opties, zoals de mogelijkheid om samen te werken aan een boekproject. Nook Press is een voortzetting van de dienst Pubit!, dat 3,5 jaar geleden werd gelanceerd.

Ruim een jaar geleden lanceerde de boekenketen deze dienst al in de Verenigde Staten, toen maakte Barnes & Noble bekend dat de markt voor eigen publicaties ieder kwartaal met 25% steeg.

Nu de dienst te gebruiken is bij onze westerburen, is Nook Press voor het eerst op Europees grondgebied. Wanneer de dienst in Nederland beschikbaar is, is nog niet bekend.

Vorig artikelWPG richt zich op goedkope klassiekers in ebookcampagne
Volgend artikelSelfpublishingplatform Nook Press nu ook open voor Nederlandse auteurs
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in