NS lanceert Whatsapp-thriller in 210 berichten

0
ns thriller whatsapp

Op maandag 28 januari start de NS met een uniek project: een WhatsApp-thriller. ‘Ontspoord’ bestaat uit 210 berichten die samen een spannend verhaal vormen.

De thriller gaat over Sarah, die per ongeluk iets ziet wat ze nooit had mogen zien. Ze duikt onder en probeert haar onschuld te bewijzen, voor ze gevonden wordt.

Het script van ‘Ontspoord’ is geschreven door scenarioschrijver Melle Runderkamp, onder meer bekend van de tv-serie Het Schnitzelparadijs en de film Familieweekend. Sarah wordt gespeeld door actrice Carlijn van Mosselveld.

Deelnemers krijgen eenmalig een aantal nieuwe WhatsApp contacten toegestuurd. dit zijn de hoofdpersonen in het verhaal. Van deze personen krijgen zij dan een week lang berichten, foto’s en video’ die samen een ‘bloedstollende klopjacht’ vormen. Tijdens de spits op vrijdagmiddag vindt de ontknoping plaats.

Reizigers konden zich vanaf vandaag aanmelden om de berichten te ontvangen. Het aantal mensen dat zich kon inschrijven was beperkt. Vanwege de grote belangstelling waren de in totaal 2.000 plekken al binnen twee uur vergeven. NS roept degenen die wel een plek hebben bemachtigd op de berichten vooral met anderen te delen. NS houdt bovendien de spanning erin en meldt dat het wellicht binnenkort opnieuw mogelijk is om je in te schrijven voor de WhatsApp-thriller.

Vorig artikelSabine van der Plas van leesplatform Sweek in Top 50 jonge talenten FD
Volgend artikelCB: E-bookabonnementen blijven groeien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in