Olympische Spelen: Gratis ebooks en app van Lonely Planet

0

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie van de Olympische Spelen te Londen plaats. Ga je de komende weken naar Londen? Ter gelegenheid van de OS stelt Lonely Planet tijdelijk een aantal ebooks en een app gratis ter beschikking waarmee je de stad kunt ontdekken.

Met de applicatie London – The City krijg je een audiotour door de bekende en minder bekende delen van de stad. Het audiocommentaar bij de stadswandeling bevat onder meer delen van de BBC-archieven. Om de audiotour te beluisteren, installeer je eerst de gratis app Lonely Planet Travel Guides op je iPhone, iPad of iPod. Hierin klik je op ‘Audio Walking Tours’, waar je de rondleiding door Londen tot 30 juli gratis aantreft (normale prijs $2,99).

Not for Parents London is een geïllustreerd boek voor kinderen vanaf 8 jaar. In dit boek vind je tekeningen, cartoons en foto’s met interessante wetenswaardigheden over de Britse hoofdstad. Normale prijs is $9,99, tot 17 augustus gratis te downloaden in de iBookstore.

De eveneens tot 17 augustus gratis te downloaden PDF-reisgids Stratford and East London geeft je informatie over de boeiendste buurten van Londen: de beste plaatsen om iets te eten of drinken, een tour, must-see plekken, en de leukste winkeltjes. Tot slot heb je met het boek Recession Busting Britain een overzicht van de leukste plekken in Groot-Brittannië waar je zonder iets uit te geven van kunt genieten. Gratis voor onder andere de Kindle en in de iBookstore.

Vorig artikelE-rotiek populair bij digitale lezers
Volgend artikelBibliotheken komen met eigen ereader: de B-reader

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in