Online Bibliotheek lanceert vernieuwde e-bookapp

7
vernieuwde ebook app

De app van de Online Bibliotheek, waarmee je via je smartphone of tablet e-books kunt lezen, is vernieuwd. 

In deze versie (5.0) vind je een aantal belangrijke verbeteringen. Zo wordt nu het epub3-formaat ondersteund, waardoor prentenboeken of andere boeken met illustraties beter worden weergegeven. Ook kwamen er een nachtstand en een sepiastand bij. De nachtmodus geeft de pagina’s in je e-book een donkerblauwe achtergrond en lichtblauwe letters. De sepiastand zorgt voor een gelige kleur met donkerbruine letters.

In de vernieuwde app werden ook verschillende bugs verholpen, zoals het verschijnen van lege pagina’s bij het wisselen tussen de portret- en landschapsmodus.

Ook e-books lenen? Voor 42 euro per jaar ben je lid van de Online Bibliotheek. Je kunt dan elke 3 weken 10 e-books lenen uit de collectie van 22.000 titels. Ook kun je gebruik maken van de audioboeken van de LuisterBieb. Ben je al lid van een bibliotheek bij jou in de buurt, dan kun je meestal ook e-books lenen. De abonnementsprijs verschilt per bibliotheek.

De e-bookapp van de Online Bibliotheek is beschikbaar voor de iPhone of iPad via de App Store. Heb je een Android-toestel, ga dan naar de Google Play store.

7 REACTIES

 1. Ik kan de nieuwe app 5.0 niet openen. Het scherm blijft steken bij https://av.kb.nl
  Ik heb de app alweer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Wat een ellende dat ik jullie niet kan béllen!

  • Beste Margo,

   Bedankt voor het achterlaten van je bericht. Inmiddels heb je contact gehad met onze klantenservice. Jouw vraag is in behandeling en je hoort van ons zodra we een antwoord hebben op jouw specieke vraag.

   Met vriendelijke groet,

   Anthe
   Klantenservice online Bibliotheek

 2. Iedere verandering is nie altijd een verbetering ook met deze app de letters ka ik niet meer groot krijgen ok ben n.l.slechtziend en nu kan ik niets meer hebben jullie soms een amateurontwikkelaar in dienst diegenen rekening houdt met dit soort problemen

 3. Beste Hein ,

  Ook ik zag erg kleine letters . Máár als je steeds op de grote A tikt bij de lettergrootte , dan worden de letters óók steeds groter !!!
  Dus voor de goede orde : TIK MEERMALEN OP DE GROTE A VOOR DE LETTERGROOTTE .

  • Iedere verandering is nie altijd een verbetering ook met deze app de letters ka ik niet meer groot krijgen ok ben n.l.slechtziend en nu kan ik niets meer hebben jullie soms een amateurontwikkelaar in dienst diegenen rekening houdt met dit soort problemen

   Beste Maja
   Ik weet niet of je het helemaal begrepen heb ,ik kan op de GROTE A drukken wat ik wil maar er gebeurd niets ik vraag me af of je ook naar andere. Recensies heb. Gekeken ik heb trouwens de nieuwste IPAD PRO 12.9 daar ligt het dus niet aan .ik heb meermaals dit advies opgevolgd maar helaas heb je dit zelf wel uitgeprobeerd ,knap hoor als dat gelukt is ,en ik ben echt niet onbekend met het gebruik van APS en toepassingen .ik heb jaren plezier gehad van de Biep ,maar op deze manier gaat dat helemaal over ,het is jammer dat daar geen rekening mee wordt gehouden en op deze manier de hand boven de hoofd wordt gehouden van de ontwikkelaar gr.hein

   Gr.hein

 4. ook ik zie slecht en zit nu in de problemen omdat ik de letters niet meer op juiste grote krijg. met jullie contact gehad, vriendelijk, maar geen probleem opgelost. volgens deskundige een slechte app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in