Onyx Boox lanceert Max Lumi en Note Air

2
onyx boox note air onyx boox max lumi
Onyx Boox Note Air en Onyx Boox Max Lumi.

De Chinese e-readerfabrikant lanceerde deze week maar liefst twee nieuwe e-readers: de 13.3 inch Max Lumi en de 10 inch Note Air.

Max Lumi
De Max Lumi is de eerste 13.3 inch e-reader (207 ppi) met verlichting en instelbare lichtkleur en is voorzien van Android 10. Het apparaat is behalve voor het lezen van e-books en pdf-bestanden speciaal ontwikkeld voor het maken van notities en tekeningen. Met nog sterkere octa-core processors zorgt de Max Lumi voor een vloeiende gebruikservaring. De 4300 mAh batterij biedt tot zes weken standbytijd. De Max Lumi ondersteunt udio zowel via de speakers als via een audiojack en bluetooth. Ook biedt het apparaat met de split-screen mode de mogelijkheid het scherm in tweeën te delen. Voor deze e-inktablet moet je wel diep in de buidel tasten: het apparaat is te koop vanaf  $879,99.

Note Air
De Note Air heeft een scherm van 10.3 inch (227 ppi) en is toch maar 5,8 mm dik. Het scherm is voorzien van verlichting. Het ergonomische ontwerp zorgt voor extra gebruikscomfort. Draai je het apparaat, dan draait het beeld automatisch mee. Deze e-inktablet is voorzien van Android 10 en heeft extra krachtige octa-core processors. Ook op deze e-reader is het maken van tekeningen en notities geen enkel probleem. De Note Air is te koop vanaf $479,99.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in