Onyx Boox Note Pro en Nova Pro nu te koop

0
onyx boox note pro nova pro
Onyx Boox Note Pro (10.3 inch)

De 10.3 inch Onyx Boox Note Pro en de 7.8 inch Nova Pro zijn vanaf nu te koop via Amazon.de. Beide e-readers zijn voorzien van frontlight met instelbare kleurtemperatuur en zijn zowel met de Wacom-stylus als via het touchscreen te gebruiken.

Beide apparaten werden begin dit jaar aangekondigd op de technologiebeurs CES in Las Vegas. Het bijzondere aan deze nieuwe modellen is de combinatie van de verlichting met instelbare kleurtemperatuur en de mogelijkheid om ze zowel met de Wacom-stylus als via het touchscreen te bedienen. Dit zagen we nog niet eerder bij Onyx e-readers.

Ook de overige specificaties zijn indrukwekkend. De Note Pro heeft een 10.3 inch HD Mobius Carta scherm. Dankzij de Mobius-technologie, waarbij een flexibel laagje kunstof in het scherm is verwerkt, is het scherm beter bestand tegen beschadiging door vallen en stoten. De Note Pro heeft verder een 4100 mAh-batterij en maar liefst 64 GB intern geheugen. De snelheid werd verbeterd door het apparaat te voorzien van een 1.6 quadcore processor en 4 GB aan RAM-geheugen.

De Nova Pro heeft een haarscherp 7.8 Carta HD scherm met 300 ppi, frontlight en dual touch, een 2800 mAh-batterij, 32 GB intern geheugen en 2 GB RAM.

Zowel de Nova Pro als de Note Pro draaien op Android 6.0 en zijn voorzien van Google Play zodat je favoriete apps kunt downloaden. Ook is het mogelijk om via bluetooth externe speakers aan het apparaat te koppelen. Geen van beiden hebben de mogelijkheid het geheugen uit te breiden met een SD-kaart.

Goedkoop zijn de Nova Pro en de Note Pro helaas niet. Voor de Nova Pro betaal je 319,99, de Note Pro kost 619,99.

Benieuwd naar Onyx apparaten? Onlangs probeerden wij de Onyx Boox Note  met 10.3. inch uit, met touchscreen en stylus. Lees de review hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in