Onyx Boox Nova 3 Color nu verkrijgbaar

1
onyx boox nova 3 color

Ben jij op zoek naar een e-reader met kleurenscherm? De Onyx Boox Nova 3 Color met 7.8 inch Kaleido Plus-kleurenscherm is nu verkrijgbaar.

De Onyx Boox Nova 3 Color is een 7.8 inch E-Inktablet met een nieuw Kaleido Plus-kleurenscherm. Kaleido Plus is de derde generatie van het Color ePaper-scherm van fabrikant E Ink.

Voor wat betreft de zwart/wit-tinten is de resolutie 300 ppi, voor de kleuren is dat 100 ppi. De kleurprestaties van de Kaleido Plus zijn daarmee tot 3 keer beter dan die van de vorige versies. Het scherm geeft zachte 4.096 kleuren weer met een betere verzadiging en minder kleurverschuiving. Het apparaat is daardoor geschikt voor het lezen van bijvoorbeeld strips, manga’s en prentenboeken.

Deze E-Inktablet is voorzien van Android 10.0, waardoor je er je favoriete apps op kunt zetten. Het apparaat ondersteunt natuurlijk de belangrijkste bestandsformaten, waaronder epub, mobi en pdf, maar ook afbeeldingen. Bovendien is het apparaat voorzien van luidspreker en microfoon en worden ook audiobestanden ondersteund.

De Onyx Boox Nova 3 Color draait op een snelle octa-core processor, beschikt over 3GB aan RAM-geheugen en heeft een intern geheugen van 32GB. Het scherm kan op twee manieren worden gebruikt: als touchscreen en met de Wacom-stylus. Het apparaat heeft een sterke accu van 3150mAh.

Nieuwsgierig geworden? De Onyx Boox Nova 3 Color kost Euro 419,999 en is verkrijgbaar bij E-readerweb.

 

Vorig artikelCPNB: 41 miljoen boeken en e-books verkocht in 2020
Volgend artikelGratis e-book: De zaden der hoop 3 ‘Vuur en woede’ (Owan Drake)

1 REACTIE

  1. Is er iemand die ervaring heeft met deze e-reader? Ik wil deze voornamelijk inzetten om de krant te lezen via de app van het AD of de pdf-versie van de krant. Ben benieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in