Onyx komt met grote firmware-update 2.0

0
onyx boox firmware 2.0

Onyx rolt binnenkort een grote software-upgrade uit. Daarmee krijgt de gebruikersomgeving van de nieuwste Onyx e-readers een opfrisser en worden er diverse functies toegevoegd.

De nieuwe interface wordt vooral gebruiksvriendelijker. Dankzij de tabjes wordt het bijvoorbeeld makkelijker om tussen verschillende functies te wisselen. Onyx heeft ook gewerkt aan verbeteringen voor het gebruik van leesapps op een e-inkscherm.

Ook zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd voor het gebruik van pdf-bestanden. Het openen van pdf’s gaat 30% sneller en ook is het in de horizontale modus mogelijk om twee pagina’s naast elkaar weer te geven.

Een opvallende nieuwe functionaliteit is de mogelijkheid om je handgeschreven notities te doorzoeken. Handig als je vergeten bent waar die ene notitie ook alweer stond. Ook kun je je notities roteren, verplaatsen, kopiëren of verwijderen. Via bluetooth kun je ook een toetsenbord op het apparaat aansluiten.

De nieuwe firmware is beschikbaar voor de Onyx e-readers die op Android 6.0 draaien, waaronder de Max 2, de Note-serie en de Nova, die binnenkort uitkomt. De update is op dit moment in de laatste bètafase en wordt naar verwachting in de komende weken uitgerold.

Vorig artikelNieuwe Onyx e-readers in aantocht
Volgend artikelDisney voegt met Google Home geluidseffecten toe aan kinderboeken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in