Onyx lanceert BOOX Poke 2 en kondigt ook Poke2Color aan

0
onyx boox poke 2

De Chinese e-readerfabrikant Onyx heeft deze week de BOOX Poke 2 gelanceerd, een Android 9.0 e-reader met 6 inch scherm en instelbare lichtkleur. Ook meldt het bedrijf dat er een e-reader met kleurenscherm in de pijplijn zit, de Poke2Color.

De Poke 2 heeft een 6 inch scherm met een resolutie van 1488×1072 en 300 ppi en is voorzien van instelbare lichtkleur. Je kunt dus al naar gelang het tijdstip kiezen voor warmer of koeler licht. Het apparaat draait op Android 9.0, zodat je er je favoriete leesapps op kunt installeren, zoals bijvoorbeeld die van Kobo of Kindle. De Poke 2 is bovendien uitgerust met bluetooth. Hierdoor is het mogelijk het apparaat aan externe speakers of oordopjes te koppelen. Ook het luisteren van audioboeken behoort dus tot de mogelijkheden. De Poke 2 heeft een krachtige Octa-core 2.0 GHz processor, 32 GB intern geheugen en een batterij van 1500mAh.

Poke2Color
Onyx kondigt meteen ook een nieuwe versie van de Poke 2 aan: namelijk een e-reader met kleurenscherm. De verschijningsdatum is echter nog niet bekend.

boox poke 2

onyx boox poke 2

De Onyx Boox Poke 2 is verkrijgbaar voor $189,99 via Shop.boox.com. Het apparaat wordt verstuurd vanuit China.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in