‘Onyx komt binnenkort met eInk-smartphone’

3

De elektronicafabrikant Onyx brengt in 2014 een smartphone op de markt genaamd Midia InkPhone. Deze mobiele telefoon heeft alleen een eInk-scherm. Dat schrijft het goed geïnformeerde The Digital Reader naar aanleiding van geruchten in de wandelgangen bij technologiebeurs CeBIT.

Daarin verschilt de telefoon van bijvoorbeeld de Russische YotaPhone, die een ‘gewoon’ LCD-scherm aan de voorzijde heeft, en een eInk-scherm aan de achterzijde. Bronnen zeggen dat het scherm van de Midia Inkphone een 800 x 480 resolutie heeft en het besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread is.

Naast het voordeel voor lezers van digitale uitgaves, lijkt de maker ook te mikken op mensen die graag een telefoon willen met een lange batterijduur. Naar verluidt kan de telefoon met een volledige batterij ongeveer twee volle weken mee bij normaal gebruik.

Vorig artikelGerucht: Ereader van Pocketbook met camera
Volgend artikelGratis Boekenweekgeschenk ‘Een mooie jonge vrouw’
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in