PocketBook komt met 2 nieuwe e-readers

1
pocketbook touch lux 4

Het Zwitserse PocketBook heeft twee nieuwe e-readers aangekondigd, het middenklassemodel PocketBook Touch Lux 4 en het instapmodel Basic Lux 2. GoodeReader weet te melden dat beide e-readers binnen enkele maanden verkrijgbaar zullen zijn.

De Touch Lux 4 heeft een 6 inch e-ink touchscreen met een resolutie van 1024×758 en 212 ppi. Het apparaat heeft een instelbare lichtkleur waardoor blauw licht kan worden weggefilterd. De Touch Lux 4 heeft een single core 1 GHZ-processor, een RAM-geheugen van 512 MB en 8 GB intern geheugen. Met een microSD-kaartje kan 32 GB worden toegevoegd. Deze e-reader heeft een batterij van 1500 mAh en is, net als de andere PocketBook apparaten, voorzien van fysieke bladerknoppen. De Touch Lux 4 is verkrijgbaar in zwart, mat zilver en groen en moet 119-, gaan kosten.

De PocketBook Basic Lux 2 is een instapmodel met een toegankelijke prijs. Net als de Touch Lux 4 heeft de Basic Lux 2 een 6 inch e-inkscherm met een resolutie van 1024×758 en 212 ppi. Het apparaat is voorzien van frontlit-verlichting, maar heeft geen instelbare lichtkleur. Het opvallende aan het ontwerp van deze e-reader is dat hij geen touchscreen heeft, maar een homeknop in de vorm van een d-pad (vierpuntsdruktoets). De Basic Lux 2 gaat € 85 kosten.

Overigens bracht PocketBook in februari van dit jaar ook een 7.8 inch model uit, de InkPad 3, met instelbare lichtkleur, audio, 300 ppi en bladerknoppen. PocketBook e-readers zijn verkrijgbaar bij o.a. bol.com, Wehkamp en Mediamarkt.

Vorig artikelInkBook Infinity met 10.3 inch scherm en Android komt eraan
Volgend artikelNieuwe Kobo e-reader in de maak

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in