PocketBook 701 IQ Firmware: Tests en meldingen

De update (versie 2.0.3)[Beta]:

[b]’The good'[/b]
Wederom is het systeem door de update weer een heel klein tikje minder traag. Dit kan natuurlijk een verkeerde indruk zijn, maar voor mijn gevoel dus wel. Het kan natuurlijk ook de door mij zelf gekozen mooie strakke zwarte ‘carbon fiber’ achtergrond zijn 😉
De nieuwe filemanager gebruikt lekker grote iconen en tekst, is snel en duidelijk. SlideME wordt automatisch 4.0.
Ook zijn er een aantal telefoon ‘only’ applicaties uitgewipt, dat scheelt weer ietsje in de beschikbare geheugen ruimte, kun je weer net iets meer apps installeren.
Als je eruit bent hoe deze keer te updaten 😆 dan wel (zie post hierboven 😉 Ook wist de update dit keer niet alle je al geinstalleerde apps! Een goede zaak,, die ze hopelijk vol kunnen houden bij alle komende updates.

[b]’The Bad'[/b]
Er is weer een nieuwe filemanager, was je net gewend aan AndExplorer, is het nu OIExplorer of zoiets :search: jawel even beduust kijken en zoeken dus. Ik moest 3 x proberen na de 2x opstarten voor ie contact met het netwerk had, kan een ‘hickup’ zijn, laten we hopen dat het geen echt probleem blijkt te zijn. [EDIT] Geen aanhoudend probleem, blijft nu prima functioneren.

[b]’The Ugly'[/b]
Op dit moment dus eigelijk alleen het niet ondersteunen van kanaal 12 en 13 die in europese routers wel kan worden ingesteld, (die van mij kan het wel maar staat gelukkig op een lager kanaal) maar niet in amerika.

[b]Conclusie[/b]
Prima update, iets meer vrij geheugen (volgende update slopen ze er nog meer telefoon gerelateerde zaken uit).
Ook een hele goede Filemanager, de vorige had hele kleine tekst en iconen.

Wat me irriteert is het gemis aan duidelijke instructie wat betreft de update, come on! Hoe moeilijk is het even een kleine aanwijzing te geven, een .zip file in een .z7 file ^&%@%!@&^%.
Ook kan er wat meer aandacht aan de handleiding besteed worden.

Maar goed, ik doe dit soort onzin om het de rest van jullie te besparen 😀

Al met al toch wel tevreden..