Onyx Boox Poke 2 Color met kleurenscherm nu te koop

1
onyx boox poke 2 color

Onyx Boox heeft deze week haar eerste e-reader met kleurenscherm gelanceerd: de Poke 2 Color. De Poke 2 Color draait op Android 9.0 en is voorzien van instelbare lichtkleur.

De Poke 2 Color maakt gebruik van de E Ink Kaleido-technologie, waarmee 4096 kleuren kunnen worden weergegeven. Het 6 inch-scherm heeft een resolutie van 1072×1448. Voor grijswaarden heeft het scherm een pixeldichtheid van 300 ppi, voor de kleuren is dat 100 ppi. Het apparaat draait op Android 9.0, zodat je er je favoriete leesapps op kunt installeren, bijvoorbeeld die van Kobo of Kindle.

De Poke 2 is bovendien uitgerust met bluetooth. Hierdoor is het mogelijk het apparaat aan externe speakers of oordopjes te koppelen. Ook het luisteren van audioboeken behoort dus tot de mogelijkheden. De Poke 2 heeft een krachtige Octa-core 2.0 GHz processor, 32 GB intern geheugen en een batterij van 1500mAh.

De Poke 2 is te koop vanuit de VS in de online store van Boox, vanaf $299 exclusief verzendkosten, btw en invoerrechten.

Vorig artikelDe leukste e-books in Kobo Plus #4
Volgend artikelWinactie: Kobo Nia

1 REACTIE

  1. Toch wel een mijlpaal dit: de eerste e-reader met een kleurenscherm. Het zat er natuurlijk al jaren aan te komen, maar het is eindelijk een feit. Ben benieuwd hoe snel de ontwikkelingen nu zullen gaan, want er zal de komende jaren nog wel wat aan verbeterd kunnen worden lijkt mij. Ik spring nog niet in want 6 inch is mij veel te klein en de 100 dpi voor kleuren is nog niet heel erg uitzonderlijk om je digitale stripboeken op te gaan lezen. Ik weet ook niet of ik op een Android reader zit te wachten, maar dat komt ook omdat ik nog nooit een op Android gebaseerd apparaat heb gebruikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in