Problemen

Ik heb vrij kort geleden een ebookreader gekocht, de Hanlin V3. Het idee van zo’n apparaat is fantastisch, de uitvoering is toch wat minder.

Ik heb de laatste firmware (12-12-2008) erop gezet, en kom toch wat problemen tegen. De paginanummering waarover in een ander topic al wat gezegd is, werkt niet goed.
Dat het totaal aantal pagina’s wat aangegeven wordt bij het openen van een ebook niet altijd goed is wijt ik aan de laadtijd van het boek, misschien wordt in eerste instantie slechts een “tussenstand” aangegeven.

Wat ik zelf ook irritant vind is dat vrij regelmatig de knop, volgende pagina niet werkt. Het maakt niet uit welke van de 2 knoppen ik gebruik. De knop werkt pas als ik ‘m voor de derde keer indruk. Drie maal is scheepsrecht? 😉

De bookmarks werken niet meer. Misschien ligt dit aan de nieuwe firmware, want ze deden het wel. En ook het “Ga naar” een specifieke pagina werkt niet meer.

Een vastloper, waarbij ik de reader moest resetten heb ik zelf nog maar 1 keer meegemaakt. Maar ik ben legio problemen tegengekomen bij het openen van boeken. Soms was de enige oplossing de reader uit en weer aan zetten. Het enige andere alternatief was wachten…
…tot ik een ons woog? Het lijkt erop dat de vele formaten niet allemaal even goed ondersteund worden. En dit was naast de prijs toch een belangrijke reden om deze te kopen.