Problemen met Reader Library van Sony en met Adobe Digital Editions

Hallo,
Gisteren heb ik een e-reader gekocht, maar waar ik al bang voor was ik werkelijkheid geworden.
Ik krijg de boeken er niet op ;-(
De Reader Library van Sony heb ik gedownload en deze download is volgens het schermpje goed gedaan. Maar de boeken die ik via bol.com wil downloaden krijg ik niet op de Reader Library.
Om de reden dat ik de Reader Library niet geopend krijg, het zo automatisch moeten gaan vanaf de download vanaf de bol.com site of anders zou je het de Reader Library handmatig op moeten starten maar dat doet ie helaas ook niet. Als ik op het Reader Library incoontje klik gebeurt er niets.
Het bestandtype van icoontje van de Reader Library op mijn bureaublad is een exe.bestand. Ook heb ik al zitten zoeken of ik dat ‘uitgepakt’ moet worden, maar ben er nog niet achter gekomen als dat nodig is hoe dat moet.
Omdat Reader Library van Sony het af liet weten heb ik ook Adobe Digital Editions (geprobeerd) te downloaden. Ook dat lukt niet, ik kreeg tijdens het dowloaden de volgende fout melding:
‘ could not open input for spittet files’ Helaas kon ik hierover geen oplossing vinden via Google.

Ik hoop dat er iemand is die met met 1 van beide (of beide 😉 programma’s op weg kan helpen zodat ik mijn boeken kan downloaden en dan hopelijk zonder problemen op mn reader kan zetten!

Greeetzzz Patricia