Rakuten Kobo en bol.com lanceren luisterboeken

0
kobo plus luisterboeken

Rakuten Kobo en bol.com bieden sinds vandaag ook luisterboeken aan. Luisterboeken kunnen los worden gekocht op de websites van Kobo en bol.com en zijn verkrijgbaar binnen het Kobo Plus-abonnement

Kobo Plus is nu beschikbaar in drie vormen:

1) Het reguliere Kobo Plus Lezen-abonnement: onbeperkt e-books lezen voor €9,99 per maand.

2) Het nieuwe Kobo Plus Luisteren-abonnement: onbeperkt audioboeken luisteren voor een introductieprijs van €8,99 per maand (Na 01/09/2019 is de prijs €9,99 per maand.)

3) Het nieuwe gecombineerde Kobo Plus Lezen & Luisteren-abonnement: onbeperkt lezen en luisteren voor 12,99 per maand.

De luisterboeken zijn beschikbaar via de bol.com Kobo app. (Kobo e-readers zijn niet geschikt voor audioboeken.)

Kobo PLus start met 20.000 nationale en internationale luisterboeken. Wekelijks komen er nieuwe titels bij. In het aanbod vind je op dit moment onder meer Mijn verhaal van Michelle Obama, De dag van de doden van Nicci French en De hemel verslinden van Paolo Giordano. Ook verschijnen er Kobo Originals in audiovorm: luisterboeken die exclusief via Kobo Plus verkrijgbaar zijn. De nieuwste Kobo Original is de detective De Kriminalist, een audiodrama dat zich afspeelt in het Amsterdam van de jaren 1920. Aan dit drama werkten onder meer bestsellerauteur en scenarioschrijver Simon de Waal,  scenarioschrijver Dick van den Heuvel en regisseur Steven de Jong mee.

Annet Scheermeijer, Director Boeken van bol.com: “Boeken zijn heel persoonlijk. Mensen consumeren meer verhalen dan ooit, op verschillende manieren. Bij bol.com willen we lezen stimuleren door het zo makkelijk mogelijk maken: de ene keer door dat ene mooie boek bij je thuis te bezorgen en de andere keer door het faciliteren van een e-book op je lees-device. Met luisterboeken bieden we de lezer nu nóg meer momenten om van een boek te genieten. Als je je handen en ogen vrij moet hebben, kun je met luisterboeken nog steeds genieten van onbeperkt boekenplezier.”

Pieter Swinkels, Chief Content Officer bij Rakuten Kobo: “Iedereen die van lezen houdt heeft altijd meer boeken dan tijd. Luisterboeken geven onze lezers de mogelijkheid om meerdere dingen tegelijkertijd te doen. Door verhalen te luisteren kun je op twee plaatsen tegelijk zijn, waar je ook bent, met welk verhaal je ook wil. Zo verken je bijvoorbeeld de melkweg tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer of los je een misdaad op tijdens het afwassen. Met Kobo Originals brengen we bovendien exclusieve content aan onze lezer, fantastische verhalen die ze nergens anders vinden.”

Esther van Dijk, uitgever Audio bij Singel Uitgeverijen: “Luisterboeken passen perfect in een wereld waar vrije tijd een schaars goed is. Enerzijds maken ze het leven efficiënter en vullen ze loze tijd op met een goed verhaal. Anderzijds bieden ze rust, een moment om even niet bezig te zijn met dagelijkse rompslomp en om te genieten van voorgelezen worden. Dat Kobo Plus nu verrijkt wordt met luisterboeken kan alleen maar een positief effect hebben en ervoor zorgen dat nog meer mensen met boeken in aanraking gaan komen. Luisterboeken verdienen een groot publiek.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in