Rakuten Kobo lanceert Kobo Nia: een betaalbare, lichtgewicht e-reader

1
kobo nia2

Rakuten Kobo lanceert vandaag een nieuwe e-reader: de Kobo Nia. De Kobo Nia is een compacte en betaalbare e-reader die digitaal lezen op een budgetvriendelijke manier mogelijk maakt.

Bij de ontwikkeling van dit instapmodel hebben de productontwerpers en softwareontwikkelaars van Kobo digitaal lezen toegankelijk gemaakt voor zowel nieuwe, als ervaren digitale boekenlezers. De Kobo Nia bevat ComfortLight-verlichting om ‘s avonds te lezen, 8GB-geheugen, dat ruimte biedt tot 6.000 boeken, en een 6-inch Carta E Ink-scherm dat niet reflecteert in het zonlicht. Deze nieuwste e-reader is verkrijgbaar in het zwart. De bijpassende sleepcover is beschikbaar in drie kleuren: zwart, aqua en lemon.

‘Als pioniers op het gebied van digitaal lezen is ons doel, al meer dan een decennium lang, om met elk nieuw apparaat de leeservaring te verbeteren,’ zegt Michael Tamblyn, CEO van Rakuten Kobo. ‘Bij de ontwikkeling van de Kobo Nia hebben we opnieuw onderzocht wat de belangrijkste kenmerken zijn van een instapmodel e-reader en ik ben ontzettend trots op het eindproduct. De afgelopen maanden, tijdens de lockdown wegens COVID-19, zijn e-books echt tot hun recht gekomen. Bij Kobo zagen we een verbazingwekkende toestroom van nieuwe gebruikers en een wereldwijde toename van de leestijd. De Kobo Nia e-reader is ideaal voor mensen die voor het eerst digitale boeken lezen, maar ook voor ervaren lezers die toe zijn aan een vervanging van de e-reader die ze misschien al jaren hebben.’

De Kobo Nia is te koop vanaf 22 juli en is vanaf vandaag als pre-order te verkrijgen voor Euro 99,99 bij o.a. bol.com

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in