Rakuten voegt audioboeken toe aan self-publishingplatform Kobo Writing Life

0
kobo writing life audioboeken

Rakuten Kobo heeft een nieuwe service toegevoegd aan het eigen self-publishingplatform Kobo Writing Life. Naast e-books kunnen auteurs nu ook hun werk als luisterboek via het platform aanbieden.

Kobo Writing Life is een publicatieplatform waar onafhankelijke auteurs hun boeken kunnen uploaden, promoten en verkopen in ongeveer 200 landen. Auteurs kunnen zelf hun prijs bepalen en kiezen in welke landen ze hun werk willen aanbieden.

Self-publishing is in veel landen een groeiende markt. “Momenteel is een op de vier boeken die we verkopen in Noord-Amerika van een self-publishing auteur,” vertelt Pieter Swinkels, Chief Content Officer van Kobo Writing Life. “We zijn erg verheugd dat we de auteurs in staat stellen om nu ook luisterboeken aan hun repertoire toe te voegen en hen nu ook de mogelijkheid te geven om op een andere manier hun werk met anderen te delen.”

In tegenstelling tot andere zelfpublicatieplatforms vraagt KWL niet om exclusiviteit. Auteurs worden juist aangemoedigd om hun werk ook via andere kanalen te verspreiden.

Vorig artikelHebban Adventskalender: elke dag een e-book cadeau
Volgend artikelVakantielezen.nl: 20 e-bookbestsellers tijdelijk €7,99 per stuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in