Shortcovers presenteert ebook app voor iPhone

0

Eind januari presenteert Shortcovers een gratis iPhone app waarmee ebooks gelezen kunnen worden. De toepassing werd voorgesteld op de elektronicabeurs CES in Las Vegas. De lezer kan vooral korte verhalen verwachten.

De makers van de toepassing, het bedrijf Shortcovers, wil de toepassing rendabel maken door 0,99 dollarcent te vragen per gedownload hoofdstuk. De eerste hoofdstukken zullen gratis te bekijken zijn.

Pamela Hilborn van Shortcovers denkt dat mensen anders gaan lezen op mobiele devices zoals de iPhone. Even tussendoor in de wachtkamer van de tandarts een stukje lezen is immers iets heel anders dan thuis met een boek op schoot. Shortcovers gaat content aanbieden die op deze nieuwe informatiebehoefte aansluit.

Andere ebook apps zoals Stanza en eReader doen het goed in de App Store. De iPhone wordt door sommige analisten al gezien als vervanging voor stand-alone ebook readers zoals de Kindle van Amazon.

De toepassing wacht nog op goedkeuring van Apple. Binnenkort zal de applicatie vindbaar zijn in de App Store, waar gebruikers van de iPhone toepassingen kunnen downloaden.

Vorig artikelNieuwe LCD schermen van LG ook in zonlicht leesbaar
Volgend artikelPlastic Logic reader pas in 2010 op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in