Software-update voor nieuwste generatie Kobo’s

0
kobo software update

Kobo zorgt regelmatig voor software-updates om foutjes op te lossen en nieuwe functies toe te voegen om het gebruiksgemak verder te verbeteren. Deze week werd versie 4.9.110311 vrijgegeven.

Opvallend is dat deze update alleen beschikbaar is op de nieuwste modellen (de Clara HD, Aura H2O Edition 2, Aura Edition 2 en Aura One). Op deze apparaten kun je de update automatisch laten installeren door via de wi-fiverbinding (of via de pc met Kobo Desktop) te synchroniseren. Soms kan het enkele dagen duren voor de update gevonden wordt.

Heb je een ouder model, zoals de eerste Aura H2O, Aura, Aura HD, Glo of Glo HD dan is het mogelijk om handmatig het nieuwe softwarepakket te installeren, maar omdat Kobo deze update op dit moment niet officieel heeft vrijgegeven voor deze apparaten, is handmatige installatie op eigen risico. Het is niet duidelijk of dit nog zal gebeuren.

De update lost wat kleine probleempjes op. Op de Clara HD bijvoorbeeld werden e-books die je niet in de Kobo store had gekocht niet correct op datum gesorteerd. Daardoor werden deze boeken ook niet goed weergegeven in de slaapstand. Dat is inmiddels verholpen. Ook kun je de snelbladerfunctie nu gebruiken door vanaf de linker-of rechterbenedenhoek langs de onderrand te swipen.

Vorig artikelZomers voordeel met Vakantielezen: 20 e-bookbestsellers tijdelijk €7,99 per stuk
Volgend artikelKookboekenapp Ecook naar Duitstalige markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in