Sony PRS-T2

Hi,
ik woon permanent in Thailand en kan hier – mede door taalproblem – niet aan de juiste info komen. Tijdens bezoek aan Nederland in september 2012 heb ik Sony PRS-T2 aangeschaft en download ik e-books via Spotnet en een betaalserver. Voor mij een enorme uitkomst omdat ik hier in Thailand geen Nederlandse boeken kan kopen. Downloaden en verwerken met Calibre geen enkel probleem. Daarna op Sony plaatsen ook probleemloos evenals lezen echter ik heb er nu ruim 500 boeken op staan en wil die graag onderbrengen in collecties per schrijver. Heb op internet gezocht en ook hier voorbeeld oplossing gevonden, geprobeerd maar werkte niet.
Wat heb ik geprobeerd?
In Metadate op groepsniveau labels ingevuld met naam schrijver. Metadata op automatisch gezet in voorkeuren. Geen collecties te vinden op Sony.
Vervolgens op Sony collectie aangemaakt, bewaard op sd kaart als in hoofdgeheugen. collectie terug te vinden maar na kiezen voor Standaard collecti zie ik niets staan over organiseren collecties. Als ik via Calibre naar geheugenkaart A ga zie ik alle boeken staan maar als ik op rechtermuisknop klik zie ik niet collecties beheren.
Heb Sony al een keer gereset ook harde reset gedaan (alle info via dit forum gevonden) maar helaas pindakaas.
Weet nu niet meer hoe het op te lossen. Als iemand nog een suggestie weet houd ik me aanbevolen.
Groeten,
Rob
Nakhon Ratchasima, Thailand