sony PRST 2 fout met bibliotheekboeken

Via http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=user haal ik bib boeken binnen op mijn PRST 2. Dat gaat goed. Wanneer ik wil gaan lezen gaat het mis.
Als ik de paginagrootte instelling gelijk maak aan de boekpagina, (per readerpagina een boekpagina, dus zeer kleine letters) dan kan je de pagina’s gewoon omslaan en lezen (als je een vergrootglas erbij neemt). Maar als je de lettergrootte aanpast, dus meerdere readerpaginas per boekpagina dan gaat het fout. Hij slaat dan de laatste readerpagina van een boekpagina meestal over. Telkens ontbreken dus de laatste zinnen van een boekpagina. Dat gebeurd bij alle tot dusver ingeladen bib boeken.:-?
Bij een boek wordt daarnaast op elke readerpagina dwars door de tekst heen de boekenuitgeverij telkens herhaald.
Ik heb dezelfde boeken ook op mij PRTS 1 ingeladen, en dat gaat zonder problemen, ook het lezen.
Eigen boeken inlezen vanaf mijn computer op de PRST 2 geeft eveneens geen problemen. Het lijkt erop dat er een softwareprobleem is in de PRST 2 in combinatie met de ebsohost software. Ik heb de laatste update van de software voor de PRST 2 ingeladen.
Vraag dus, iemand gelijke ervaring, en hoe dit op te lossen, dan wel aan SONY te laten weten zodat zij een oplossing kunnen verzorgen. Ik zal dezelfde vraag bij de bib uitzetten.
Chris