Start-up maakt prentenboek met augmented reality

0
op zoek naar fl

Drie jonge ondernemers maakten met hun start-up Armazing een bijzonder prentenboek, De avonturen van Max – Op zoek naar F…, een boek met augmented reality. Bij het boek hoort een app, waarmee een verborgen laag zichtbaar wordt. Het boek is inmiddels al toe aan de tweede druk. 

Het verhaal gaat over de kleine Max, die net is verhuisd. Tijdens de verhuizing is de doos met zijn knuffels kwijtgeraakt. Max moet ze terugvinden en beleeft daarbij allerlei bijzondere avonturen.

Het bijzondere aan het prentenboek is de bijbehorende app AR books. Door via de app de pagina’s te scannen krijg je allerlei 3D-animaties te zien en wordt het verhaal voorgelezen. Helemaal leuk is dat er bij elke update van de app nieuwe animaties bijkomen. Ook is er een pagina die ieder seizoen anders is.

Achter de start-up Armazing zitten Rosalie de Moel, Sem Broere en Elliot Elchanan Hagemeijer, studenten Communication & Multimedia Design. Dit jaar ontvingen ze van de Haagse Hogeschool de prijs voor Hybride Student Ondernemer voor hun innovatieve project.

Het boek Op zoek naar Fl… kost 19,95 en is hier te koop. De AR books is beschikbaar in Google Play en de App Store.

Vorig artikelDe leukste gratis e-books #19
Volgend artikelBol.com komt met Kobo Plus cadeaukaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in