Storytel en RTL lanceren GTST-luisterboek

0
luisterboek storytel gtst

De soapserie Goede Tijden Slechte Tijden heeft een eigen audioboek gekregen dat exclusief te beluisteren is via de abonnementsdienst Storytel.

In de serie schrijft personage Janine Elschot het luisterboek Kwaad Bloed. De thriller gaat over vier oude vrienden die na jaren weer met elkaar in contact komen wanneer zij een rode enveloppe op hun deurmat vinden die hun levens overhoop haalt. Wanneer ook enkele GTST-personages ineens een rode envelop ontvangen, en er in Janine’s boek een dode valt, is de vraag of de Meerdijkers wel veilig zijn.

Met de campagne wil EndemolShine Nederland de GTST-fans op een vernieuwende manier extra bij de serie betrekken door hen de mogelijkheid te bieden alvast te ontdekken wat er in Meerdijk zal gebeuren. Storytel wil graag bij jongeren extra bekendheid creëren voor hun abonnementsdienst met audioboeken en e-books.

De eerste drie hoofstukken van het boek Kwaad bloed zijn hier direct te beluisteren. De rest van het boek, dat in totaal uit acht hoofdstukken bestaat, is te beluisteren door via Storytel een gratis proefabonnement te starten. Je kunt de dienst dan 30 dagen gratis proberen en op elk gewenst moment opzeggen.

Vorig artikelDigitale Bibliotheek in 2017 flink gegroeid
Volgend artikelEngelse e-books lezen op je e-reader

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in