Studieboekendienst BUKU lanceert nieuwe webreader

0
buku nieuwe reader

BUKU, de online streamingdienst voor studieboeken, heeft een nieuwe webreader gelanceerd. Verschillende functies werden aangepast om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Ook kreeg de reader een fris design.

Omdat ‘oneindig scrollen’ door een leerboek vervelend kan zijn is de navigatie aangepast. Scrollen gaat nu per hoofdstuk. Wil je snel naar het volgende of vorige hoofdstuk, dan kun je gebruik maken van de navigatiebalk onderin. Ook de inhoudsopgave werd vernieuwd. Je ziet nu eenvoudig naar subhoofdstukken springen, die nu in een uitklapmenu onder elk hoofdstuk staan.

De sidebar kreeg een groter contrast. Bovendien vind je hier nu alle opties voor aantekeningen en markeringen. Ook werd de applicatie ‘lichter’ gemaakt zodat hij beter te gebruiken is op een smartphone of tablet.

Ken je BUKU nog niet en ben je benieuwd naar de vernieuwde  reader? Maak dan een gratis account aan en gebruik daarbij de actiecode BUKU2018. Je kunt dan alle content een week lang gratis gebruiken.

Wat is BUKU?
Studieboeken zijn duur, en worden bovendien niet altijd gebruikt. Daarom worden ze vaak tweedehands aangeschaft of gekopieerd. BUKU biedt studenten en uitgevers een alternatief. Het voordeel van BUKU is dat studenten met hun abonnement niet alleen toegang hebben tot de boeken van hun eigen opleiding, ook kunnen ze studieboeken van andere opleidingen en onderwijsinstellingen raadplegen.

BUKU kost 24,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Neem je een jaarabonnement, dan krijg je 10% korting. Je betaalt dan 269,99 per jaar. Je kunt de dienst eerst gratis proberen. De collectie bevat ook een aantal gratis boeken die zonder abonnement gelezen kunnen worden. Docenten kunnen de dienst gratis gebruiken.

Vorig artikelNieuwe waterproof Kindle Paperwhite nu beschikbaar
Volgend artikelReview: Kobo Forma sleepcover

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in