ThuisBieb: Gratis e-books ook voor niet-leden

1
thuisbieb gratis ebooks

De Online Bibliotheek heeft vanwege het coronavirus honderd e-books gratis beschikbaar gemaakt via de nieuwe ThuisBieb-app. De e-books zijn zowel voor bibliotheekleden als voor niet-leden te lezen. De app is te downloaden in de AppStore en in Google Play.

Heb je de VakantieBieb nooit gedownload, dan kun je dat hier doen voor de iPad en iPhone en hier voor Android. Heb je de VakantieBieb ooit al een keer gedownload, dan kun je deze app openen. Je ziet dan het ThuisBieb-scherm en moet de gebruikersvoorwaarden accepteren. Heb je de VakantieBieb-app al eens gebruikt, dan kun je direct inloggen. Heb je de VakantieBieb nog niet eerder gebruikt, dan kun jezelf registreren met je emailadres en vier cijfers van je postcode. Zie ook de video met uitleg hieronder.

In de ThuisBieb vind je ruim honderd titels voor volwassenen en kinderen. Zo zijn er voor kinderen en jongeren boeken van onder meer Paul van Loon, Vivian den Hollander, Anna Woltz, Carry Slee, John Flanagan en Rebecca Yarros. Volwassenen vinden in de selectie onder meer titels van Tommy Wieringa, Michel van Egmond, Annejet van der Zijl, Tess Gerritsen, Griet op de Beeck en Karin Slaughter. De e-books zijn alleen te lezen binnen de app en kunnen dus niet worden gelezen op een e-reader.

Vorig artikelGratis e-books: diverse thrillers uit serie ‘Deventer Moordzaken’ van Almar Otten
Volgend artikelGratis e-books: 3 delen uit fantasyserie ‘De Zaden der Hoop’ van Owan Drake

1 REACTIE

  1. Jammer dat de gratis e-books niet op de e-reader te lezen zijn. Ik heb geen tablet en mijn iPhone heeft een te klein scherm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in