Toch o.a. eigen fonts installeren op de K3 ?

Op [b]teleread.com[/b] gevonden : [url=http://www.teleread.com/chris-meadows/jailbreaking-kindle-3-to-add-fonts-screensavers/]Jailbreaking Kindle 3 to add fonts, screensavers[/url] .

Het artikel bevat een link naar een [url=http://www.mobileread.com/forums/showthread.php?t=88004]bericht[/url] op het [url=http://www.mobileread.com/forums/forumdisplay.php?f=150]Kindle Developer’s Corner[/url] forum op [b]mobileread.com[/b] .

Het bericht is een zéér uitgebreid samenvattend artikel betreffende een [i]jailbreak[/i] voor o.a. de K3. Het ziet er nogal ingewikkeld uit (ik heb er nog maar een klein gedeelte van gelezen), en het zal waarschijnlijk ook niet iedereen er toe aanzetten om die [i]jailbreak[/i] uit te proberen .

Toch is het interessant dat dit mogelijk is met de K3, en ik denk dan ook dat ik het wel zal gaan uittesten. Niet meteen nadat ik mijn K3 ontvangen heb, maar nadat ik er eerst uitgebreid mee gewerkt heb.

Wel is het raadzaam te wachten tot er een officiële firmware-update (b.v. 3.0.2) gedownload kan worden. Mocht er dan iets fout gaan met de installatie van de [i]jailbreak[/i], dan heb je in ieder geval de mogelijkheid om die officiële firmware-versie terug te zetten.