Topics: extra dienst voor abonnees van de Persgroep

0
topics-persgroep
Afbeelding: Topics

Heb je een abonnement op een van de kranten van de Persgroep, dan kun je vanaf nu gratis gebruik maken van de nieuwe digitale dienst Topics. Met Topics krijgen abonnees toegang tot materiaal uit de dertien kranten van de Persgroep.

Ben je abonnee bij de Volkskrant, dan lees je nu zonder bij te betalen ook stukken uit onder meer het AD, Trouw of het Parool.
Met Topics kun je bovendien een persoonlijke playlist maken van onderwerpen die je interessant vindt, bijvoorbeeld over jouw stad of favoriete sport of van bepaalde journalisten. Bij Topics staat het onderwerp van een artikel centraal, niet de krant waarin het stuk verscheen.

Frits Campagne, directeur van de Persgroep, zegt op Villamedia dat de nieuwe gratis service is gericht op het behouden van abonnees, door ze een extra reden te geven om te blijven.

Er wordt nog aan Topics gewerkt (de dienst zit momenteel in de bètafase) maar je kunt het wel alvast proberen.

Paper Magazine
Ruim een jaar geleden lanceerde de Persgroep een andere digitale dienst: de betaaldienst Paper Magazine, waarbij gebruikers voor 5,95 per maand iedere dag een selectie van 15 artikelen ontvangen uit AD, de Volkskrant, Trouw, het Parool en regionale dagbladen.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in