Twee gratis ebooks van de Sony store

Hoe lang deze actie duurt weet ik niet, maar vandaag (19 februari) zijn deze twee ebooks in ieder geval gratis! Je moet de ebooks vanuit de Sony Reader Library downloaden. Daarnaast dien je een Sony store account te hebben om je ebooks te kunnen downloaden. Maar daarna heb je wel twee gratis Engelstalige ebooks.

Het [url=http://ebookstore.sony.com/ebook/tim-davys/amberville-free-with-bonus-material/_/R-400000000000000199892]eerste gratis ebook[/url] is [b]Amberville[/b] van Tim Davys. Het gaat over een man genaamd Eric Bear die alles heeft: een mooie vrouw, een succesvolle carriere en een mooi huis. Daarvoor draaide zijn leven om drugs, gokken en een beruchte “crime boss”. Eric’s verleden komt hem echter opzoeken in deze roman over goed en kwaad.

Het [url=http://ebookstore.sony.com/ebook/kim-harrison/dead-witch-walking-free-with-bonus-material/_/R-400000000000000199893]tweede gratis ebook[/url] is van Kim Harrison en de titel luidt [b]Dead Witch walking[/b].
Dit is een vampierenroman die zich afspeelt in Cincinnati. Alle nachtwezens verzamelen zich om te sluipen, jagen, feesten en voeden. Vampieren zijn de heersers van de nacht, in een wereld waar roofdieren elkaar opeten. Het Rachel Morgans taak om die wereld een beetje beschaafd te houden. Rachel is een premiejager en een heks met houding. She’ll bring ‘em back alive… dead or undead.