VakantieBieb: nu ook boeken voor volwassenen

0
vakantiebieb-20172

De VakantieBieb, de app waarmee je in de zomermaanden een selectie van e-books gratis kunt lezen, heeft vanaf vandaag ook weer boeken voor volwassenen. In totaal biedt de app nu ruim 60 e-books voor kinderen en volwassenen aan.

De VakantieBieb is al sinds 1 juni open, maar de eerste maand zijn alleen de kindertitels beschikbaar. Nu komen daar ook de titels voor volwassenen bij. Alle titels van de VakantieBieb kunnen tot en met 31 augustus gedownload worden, daarna verdwijnen ze vanzelf uit de app.

Voor volwassenen zijn er boeken in verschillende genres, waaronder Portret van een vrouw van Jojo Moyes, Dagen van schaamte van Lieneke Dijkzeul, Duivelspact van Loes den Hollander, Ik Zlatan van Zlatan Ibrahimović & David Lagercrantz en Hittegolf van Suzanne Vermeer. Voor kinderen zijn er o.a. boeken van Francine van Oomen, Mirjam Oldenhave, Paul van Loon en Carry Slee.

De app is geschikt voor tablets en smartphones met iOS of Android. Had je de app al eerder gedownload, dan moet je hem even updaten om de nieuwe titels binnen te halen.

Je kunt de boeken uit de VakantieBieb ook in het buitenland lezen en downloaden. Na het dowloaden van de boeken heb je geen internet meer nodig om ze te lezen.

Vorig artikelVakantielezen: tot 50% korting op 20 recente toptitels
Volgend artikelBooqees Plus: onbeperkt offline kinderboeken lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in