VakantieBieb: nu ook gratis e-books voor volwassenen

0
vakantiebieb-volwassenen
Afbeelding: De Bibliotheek - Vakantiebieb

In juni ging de succesvolle app De VakantieBieb weer van start met een mooie collectie gratis e-books voor kinderen en jongeren. Vanaf vandaag vind je in de Vakantiebieb ook 30 gratis e-books voor volwassenen.

De app werkt prima op vakantie: download van tevoren de e-books die je wilt lezen en zet ze op je boekenplank. Zo heb je tijdens het lezen geen internetverbinding meer nodig.

Dankzij de gevarieerde collectie biedt de app voor elk wat wils. Behalve kinder- en jeugdboeken vind je nu ook romans, thrillers en non-fictie, waaronder bestsellers als Cruise (Suzanne Vermeer), Het spoor terug (Tess Gerritsen), Zweedse laarzen (Henning Mankell), De helleveeg (A.F.Th van der Heijden), Vader  (Karl Ove Knausgard) en Vier plus één van Jojo Moyes. Hier vind je de volledige lijst.

De app is gratis te downloaden in de App store en Google Play, voor iOS en Android apparaten. (Helaas is er geen Windows app.) Heb je de VakantieBieb vorig jaar al gedownload, dan moet je de app even bijwerken, anders kun je de nieuwe titels niet zien.

Alle e-books blijven beschikbaar tot en met 31 augustus 2016.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in