Vakantielezen: 20 ebookbestsellers tijdelijk €7,99

0

Ga je op wintersport? Of blijf je juist thuis met Kerst? Ga lekker bij de open haard zitten, pak een warm deken en ontspan met de nieuwste David Baldacci, Jo Nesbø, Sylvia Day, Pieter Aspe en nog 16 andere bestsellers uit 2014.

Tijdens de kerstvakantie kun je een paar weken lang lekker luieren en heb je eindelijk eens tijd om een boek te lezen. Veel mensen zullen met de feestdagen een e-reader of een tablet cadeau krijgen, als ze die niet al in hun schoen hebben gevonden. En wie wil die nu niet vullen met voordelige recente bestsellers? We hebben goed nieuws voor je! Op vakantielezen.nl vind je gegarandeerd een passend leespakket voor het hele gezin.


Voor ieder wat wils

Zo zijn onder andere de nieuwste thrillers van David Baldacci, Andy McNab, Jens Lapidus, Jo Nesbø, Tomas Ross en Lars Kepler in de aanbieding. Maar ook deel 4 uit de Crossfire-serie van Sylvia Day en nog te ontdekken parels als Boek van de doden van Philip Huff en De reputaties van Juan Gabriel Vásquez ontbreken niet op de lijst. Van thrillers tot kinderboeken van onder andere Annie M.G. Schmidt, van literatuur tot non-fictieboeken evenals romans en bundels van columns van Teun van de Keuken en Oprah Winfrey. Echt voor ieder wat wils dus!

Benieuwd naar het volledige aanbod? Kijk dan snel op www.vakantielezen.nl.


Voordelig vullen

Ga tussen 19 december 2014 en 19 januari 2015 naar je favoriete e-bookwebwinkel in Nederland of België en vul voordelig je e-reader en tablet. Deze winter ontspan je met de nieuwste David Baldacci, Jo Nesbø, Sylvia Day, Pieter Aspe en nog 16 andere bestsellers.

Of je nu op wintersport gaat of thuis blijft, deze kerstvakantie breng je door met de mooiste verhalen. Laat de vakantie maar komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in