VakantieLuisteren: 5 gratis audioboeken in LuisterBieb-app

0
luisterbieb vakantieluisteren

Ken je de Luisterbieb al? In deze app van de bibliotheek staan honderden luisterboeken. Een deel daarvan kun je gratis beluisteren, ook als je geen bibliotheeklid bent. De Bibliotheek biedt deze zomer vijf extra gratis titels aan.

Naast de VakantieBieb-app, waarmee kinderen en volwassen gedurende de zomer gratis tientallen e-books kunnen lezen, is er nu ook VakantieLuisteren.

De LuisterBieb biedt een assortiment van zo’n 1400 audioboeken in allerlei genres. Ben je lid van de bibliotheek, dan kun je gratis gebruik maken van alle titels in de LuisterBieb. Voor wie geen lid is, is er een selectie van titels die gratis te beluisteren is. De boeken met grijs label zijn altijd gratis voor iedereen toegankelijk, de boeken met een wit label zijn tijdelijk voor iedereen toegankelijk en de boeken met het oranje label zijn premium titels die alleen met een bibliotheek-abonnement te beluisteren zijn.

Deze zomer kun je nog eens vijf extra gratis boeken luisteren, ook als je geen digitaal abonnement hebt of bibliotheeklid bent. Het gaat om Kolja van Arthur Japin, Het geheim van mijn man van Liane Moriarty, Gebroken van B.A. Paris, Spinder van Simon van der Geest en Legend van Marie Lu.

Je hebt geen internetverbinding nodig om te kunnen luisteren. Zodra de boeken gedownload zijn kun je ze offline luisteren, handig voor op vakantie en in de auto en op het strand.

De LuisterBieb-app is te downloaden voor iOS en Android en te gebruiken op tablets en smartphones. Heb je de app al op je apparaat staan, dan hoef je deze niet opnieuw te downloaden. De gratis titels staan al in de lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in