VakantieLuisteren: 5 gratis audioboeken

0
vakantieluisteren luisterbieb

Ken je de Luisterbieb al? In deze app van de bibliotheek staan honderden luisterboeken. Een deel daarvan kun je gratis beluisteren, ook als je geen bibliotheeklid bent. Bovendien luister je tijdens de zomer gratis naar vijf nieuwe titels. 

Na de VakantieBieb-app, waarmee kinderen en volwassen gedurende de zomer tientallen e-books gratis kunnen lezen, is er nu ook VakantieLuisteren.

Tot en met 31 augustus kun je in de Luisterbieb-app vijf extra boeken luisteren, ook als je geen digitaal abonnement hebt of bibliotheeklid bent. Het gaat om Dagen van schaamte van Lieneke Dijkzeul, Grijze jager – De vroege jaren 1 – Het toernooi van Gorlan van John Flanagan, Hittegolf van Suzanne Vermeer, Rose van Rosita Steenbeek en Boze drieling van Paul van Loon gratis beluisteren.

Je hebt geen internetverbinding nodig om te kunnen luisteren. Zodra de boeken gedownload zijn kun je ze offline luisteren, handig voor op vakantie en in de auto en op het strand.

De app is te downloaden voor iOS en Android en te gebruiken op tablets en smartphones. Heb je de app al op je apparaat staan, dan hoef je deze niet opnieuw te downloaden. De gratis titels staan al in de lijst.

https://youtu.be/syQwXxj49do

Vorig artikelNieuwe website voor online studieboekendienst BUKU
Volgend artikelE-books lenen bij de Bibliotheek, cijfers en ontwikkelingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in