van windows pc naar mac

mijn ereader prs650 heb ik 2 jr geleden geinsttalleerd op een windows pc. nu heb ik onalangs een macbook aangeschaft en dat is een ander verhaal waar ik tot nu toe niet uitkom.

het reader library opent wel…maar in de zijbalk naast het reader pictogram staat ”fout’ de mac ziet de reader dus niet…nu durf ik niet eerst te deautoriseren op de windows pc (weet ook niet hoe dat moet) om vervolgens het appaaraat op de mac niet meer aan de gang te krijgen…dan raak ik wel ver van huis.

bij sony zegt men mij aan de telefoon dat reader lybrary niet van sony is dus dat ze me daarmee niet kunnen helpen…dat begrijp ik ook niet want na aankoop bij het installeren kwam het reader library programma erbij…en moest ik een adobe id aanmaken e.d.

ook zei men als je het op 2 pc’s wilt draaien moet eerst de een afgemeld worden en op de ander aangemeld en vise versa. dan kan het wel werd me gezegd…maar hoe ik dat moet doen heeft menmij info gegeven die niet klopt. ik zie nl op de windows pc geen ‘afmelden’of ‘aanmelden’ in het reader programma staan zoals me werd aangegeven…

ik hoop dat iemand een idee heeft hierover en me wat wijzer kan maken?…graag
mvg Tini