Venijn in de start

0

Wie zonder landkaart onbekend terrein betreedt doet er verstandig aan een kompas mee te nemen. Je weet onderweg weliswaar niet precies waar je bent en soms stuit je op onverwachte hindernissen, maar je loopt toch de goede kant op. Marc Oskam betoogt in dit boek dat het met organiseren net zo werkt; leidinggevenden of managers hebben eveneens een kompas nodig, willen zij hun eindbestemming of doel bereiken.

In Venijn in de start beschrijft Oskam hoe zijn Kompas helpt om een manager en zijn team naar een gewenst resultaat te loodsen. Met aansprekende casussen uit de praktijk en heldere voorbeelden wordt toegelicht hoe een manager door gebruik te maken van het Kompas vroegtijdig hindernissen en kansen in het vizier krijgt.

Het boek is bestemd voor leidinggevenden binnen (semi)overheidsinstanties, commerciële ondernemingen en onderwijs- of zorginstellingen. Het niveau waarop het team zich beweegt en de grootte van het team is daarbij niet van belang.

Marc Oskam schrijft regelmatig artikelen voor ManagementSite. Onder de vlag van Trias-O Consulting helpt hij organisaties en managers van teams het Kompas in de praktijk aan het draaien te krijgen.

Vorig artikelAKO gaat tijdschriften aanbieden op iPad
Volgend artikelRandom House: groei verkoop ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in