vriendin op bebook gestapt

Helaas is mijn vriendin dit weekend (per ongeluk) op mijn bebook one gaan staan, hij lag naast de zetel…. . Bijzonder jammer aangezien ik er heel veel plezier aan beleefd heb.

Ik ben nu op zoek naar een nieuwe ereader maar er is nu zoveel keuze dat ik door het bos de bomen niet meer zie. Momenteel overweeg ik de bebook club s of de iriver story HD.

Hebben jullie soms enig advies voor een goede ereader?

Ik moet zeker geen wifi of aanraak scherm hebben. De bebook one was perfect buiten het lage aantal favorieten dat mogelijk waren. De keuze gaat nu uit naar de club S omdat dit als opvolger van de bebook one kan beschouwd worden (heb nooit enig probleem gehad buiten soms vastlopen maar dit stoorde mij niet, een technische handeling hier en daar stoort mij niet) maar eventueel overweeg ik ook de iriver story HD omwille van het betere scherm (of vergis ik mij hierin?)

Vraag het op dit forum toch even aangezien ik toch ereader toch enige jaren wil gebruiken (als mijn vriendin er niet opstapt natuurlijk….). budget dat ik in gedachten heb is zo een 100-300€.

Nog een kleine vraag, hoe haal ik mijn bladwijzers van de bebook one (scherm is stuk maar hij werkt nog)?