Wiebe de Jager bij EenVandaag

Vandaag is Wiebe de Jager van eReaders.nl voor opnamen bij [url=http://www.eenvandaag.nl/]EenVandaag[/url]. Hij is gevraagd om te praten over onder andere de opkomst van ebooks, ebookpiraterij en de [url=http://www.eburon.nl/290110_leon_de_winter_legt_bom_onder_uitgeefketen_met_c-shed]plannen[/url] van Leon de Winter met c-SHED. Tevens zal Ivo Victoria te gast zijn. Victoria heeft onlangs zijn ebook ‘Hoe ik nimmer de Ronde van Frankrijk voor min-twaalfjarigen won’ voor een variabele prijs aangeboden via ebook.nl en zal in deze uitzending praten over zijn ervaringen hiermee. eReaders.nl besteedde hier al eerder [url=https://www.ereaders.nl/18120901_ebook_nl_verkoopt_ebook_met_watermerk]aandacht[/url] aan.

Het interview met Wiebe zal vanavond worden uitgezonden, onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom de kwestie Irak. EenVandaag wordt uitgezonden vanaf 17.59 uur op Nederland 1.


Let op: Dit is een bericht van het oude forum van eReaders.nl. Heb je hier een vraag over, of een andere vraag over digitaal lezen en ereaders? Stel hem dan op ons nieuwe forum!