Win een Icarus Illumina XL!

2
Winactie Icarus Illumina XL

We hebben weer een mooie winactie op eReaders.nl! Deze keer mogen we met dank aan Icarus Reader een Illumina XL 8 inch e-reader t.w.v. Euro 199,95 weggeven. Als dat geen superprijs is?!

Wat moet je doen om kans te maken op de Illumina XL?
Laat ons weten op welke plek jij het liefste leest! Lees jij graag op het strand, in bed, in de tuin of heb je misschien een speciale leesstoel?

Zo doe je mee:
Ga naar onze Facebookpagina en voeg een foto van jouw favoriete leesplek toe. Dit doe je door een reactie te geven op de post “Win een Icarus Illumina XL!” en op het icoontje “Foto bijvoegen” te klikken.

Deze mooie prijs gaat naar de deelnemer met de leukste en meest originele foto. Maximaal 1 foto per deelnemer. De actie loopt tot en met 18/2/2016, foto’s die hierna worden ingestuurd dingen niet meer mee naar de prijs. Op 22/2/2016 maken we de winnaar bekend.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@ereaders.nl.

Nieuwsgierig naar de Illumina XL? Onze recensie vind je hier!

2 REACTIES

  1. Ik loot echt onwijs graag mee voor deze super mooie prijs! Een e-reader staat al jaren op mijn wenslijstje maar helaas zijn er steeds andere uitgaven!

  2. Helaas is deze winactie voor de Illumina al afgelopen, maar houd deze site zeker in de gaten want er komen zeker meer winacties aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in