Win een Kobo Aura H2O!

10
Winactie-Kobo-AuraH2O

Dankzij Bol.com mogen we 2 Kobo Aura H2O e-readers weggeven!

Wil jij deze mooie e-reader graag winnen? Vertel ons dan snel waarom juist jij deze superprijs verdient! Voor de 2 grappigste, ontroerendste, spannendste of meest originele inzendingen ligt er een Kobo Aura H2O klaar.

Stuur jouw inzending uiterlijk 10 juli 2016 naar info@ereaders.nl en misschien komt 1 van de 2 Kobo Aura H2O’s straks jouw kant op.

De actie is geldig tot en met 10 juli 2016.

Vorig artikelKobo Aura H2O: nu voor 159 Euro
Volgend artikelNog een nieuwe leesapp: Magboox

10 REACTIES

 1. Ik lees heel graag en ook het liefst papieren boeken. Maar ga ik met vakantie dan neem ik zoveel boeken mee dat de koffer er zwaar door wordt. Ik zou heel graag de ereader van Kobo willen winnen waar ik heel veel boeken op kan downloaden en het gewicht van de ereadeer is niet meer als dat van een tablet. Ik maak graag een kans. Ik volg op Facebook.

 2. Zonder e-reader ben ik echt een ander mens … dat merk ik goed nu de mijne helaas defect is. Ik kan haast niet wachten tot ik weer een goede e-reader heb, dus ik waag zeker een kansje 🙂

 3. Een e-reader tja handig en mooi, zelfs in de volle zon kun je lezen. Lekker licht in de hand ook al heb je er 1 in het verband. Met een veeg over het scherm heen en weer, steeds blijf je genieten keer op keer.

 4. Dat mijn zusje kleding leent en het nooit meer terug geeft ben ik ondertussen al gewend. Toen ze op vakantie ging gaf ik haar mijn ereader te leen. Voor het geval dat ze genoeg had van cocktails drinken op het terras. Maar ineens heeft ze ontdekt dat lezen toch best leuk is en ik heb mijn ereader nog steeds niet terug gezien….

 5. Ik zoek al een tijdje een e-reader voor mijn kleinzoon, Jesse. Jesse is 12 en is een echte lezer. En ik zou hem graaf een aantal van mijn boeken willen lenen (want ik ben ook een lezer, dus geven gaat me net te ver…). Maar hij woont 2500 kilometer bij me vandaan. En boeken zijn zwaar. Daarom zijn e-books een enorme goede uitvinding. En daarom zou ik voor hem een e-reader wensen.
  Zijn ouders en ook ik en mijn vrouw werken als vrijwilligers voor een ontwikkelings-/zendingsorganisatie. Wij vanuit Nederland, mijn dochter en haar man in Albanië.

 6. Ik heb jaren een Bebook gehad maar helaas is deze net voor mijn vakantie stuk gegaan. Het lijkt me geweldig een nieuwe te hebben voordat ik ga.

 7. We hebben een ereader maar als we op vakantie gaan lenen we er een bij de bieb bij. Dan zijn onze koffers niet zo zwaar.
  Een mooi kanootje voor mijn man

 8. Ik ben te laat met reageren maar wik heel graag mensen waarschuwen! Heb gisteren op marktplaats deze e-reader betaald inclusief verzendkosten. Dit leek okee te zijn, zat een Bol.com factuur bij, ik had een adres van de persoon, account was 2,5 jaar actief en ook op het rekeningnummer waren geen klachten bij de politie. Nu blijkt het dus toch om een oplichter te gaan! Hij was nog 130 euro en waarschijnlijk krijg ik dit nooit meer terug…. Baal er zwaar van en hoopte hier nog een kansje te maken. Jammer genoeg te laat. Nu weer sparen voor een nieuwe….

 9. Dat is balen zeg! Op Marktplaats weet je het nooit helemaal zeker, jammer genoeg. Succes met sparen en houd onze site in de gaten voor nieuwe winacties 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in