Win een Kobo Glo HD op eReaders.nl!

13
Win deze Kobo Glo HD!

Dankzij Bol.com kunnen wij iemand blij maken met een splinternieuwe Kobo Glo HD!

Zie jij jezelf deze zomer al met een gloedjenieuwe Kobo op het strand zitten? Vertel ons dan in circa 50 woorden waarom juist jij deze superprijs verdient! Is jouw inzending de grappigste, ontroerendste, spannendste of meest originele van allemaal, dan komt de Kobo Glo HD jouw kant op.

Stuur jouw inzending voor 10/07/2015 naar info@ereaders.nl. De gelukkige winnaar wordt op  14/07/2015 bekend gemaakt.

 

Vorig artikelErotische ebooks in Duitsland alleen nog ’s nachts te koop
Volgend artikelBookgrabbr: gratis ebooks in ruil voor een social share

13 REACTIES

 1. Lezen op een tablet in de tuin valt in de zomer? De zon schijnt in het scherm en niets meer leesbaar. En ik wil absoluut verder lezen in het E-book waar ik geen papieren versie van heb! HEEELP

 2. Ben al zins dat mijn Sony prt 2 kapot is gegaan aan het sparen voor een nieuwe reader, herlaas gaat dat niet zo snel. Dus ben ik nu afhankelijk van de papieren versies. Wat lastig meenemen is onderweg!!! En zo zonde van mijn gekochte eboeks die klaar staan om gelezen te worden.

 3. met de vakantie in het vooruitzicht lijkt het me geweldig om deze ereader te winnen.
  Heerlijk op de camping onder de luifel….ik geniet nu al…
  Mt vr groet Maronna…

 4. Als ik deze ereader zou winnen dan zou dat alvast een mooi kado zijn voor mijn veertigste verjaardag op 18 augustus as. Een ander kado is er niet te bedenken voor mij. Ik lees 3 boeken per week en ik lees overal. Thuis en onderweg. Daarna recenseer ik de boeken op Internet zodat ik mijn enthousiasme en mening kan delen met anderen. Heerlijk om te doen en zo lezen te promoten.

 5. Het is een last om boeken mee te nemen in je koffer. Veel gewicht. Het gemak dient de mens en daarom is deze Kobo Glo ereader mijn grote wens.

 6. Onze 19 jarige zoon gaat binnenkort 2-3 maanden backpacken in de natuur van Noorwegen. Omdat hij erg graag leest en normale boeken te zwaar zijn, neemt hij de Kobo Aura van mijn man mee. Deze loopt al op zijn laatste benen, dus vrees ik dat hij definitief gaat hemelen als zoonlief daar zit. Voor hem hoop ik een nieuwe te kunnen winnen.

 7. Mag ik lezen, mama? Ja , natuurlijk! Lees, lees!!!

  De vakantiebiebapp wordt gretig bezocht door mijn zoon van 7. Ik voel de kriebels, alsof ik zelf net in een nieuw boek begin. Als zijn zin in lezen alleen maar groter wordt, wil ik wel graag een e-reader met hem delen.

 8. Wat een ontzettend leuke reacties hebben we al gekregen op deze actie! Het zal ontzettend moeilijk worden om de winnaar te kiezen…

 9. Ik zou deze e-reader graag willen winnen voor mijn moeder. Gewoon omdat ik het haar heel erg gun, heel trots op haar ben voor alles wat ze bereikt heeft in haar leven ondanks alle tegenslagen, en ze de de allerbeste moeder ooit is!
  Heb al 100 keer gezegd dat een ereader iets voor haar zou zijn, dan zou ik hem kado kunnen doen 😉

 10. Ik zou deze ereader graag winnen voor mijn vriend. Supermakkelijk voor op vakantie, want hij leest graag een neemt altijd stapels met boeken mee waar we eigenlijk geen ruimte voor hebben. Mooi cadeau voor zijn 40e verjaardag op 14 juli.

 11. Vorig jaar was het het 3e jaar op rij dat ik pas op vakantie dacht, shit, weer vergeten om een e-reader aan te schaffen. Dit jaar ben ik op tijd. Ik heb me in de diverse E-readers verdiept en wil een Kobo Glo. Bij toeval kom ik deze actie tegen… Hoe zat dat ook alweer met toeval bestaat niet??
  Noortje

 12. Ik ben helemaal verzot op lezen. Het is wat ik het allerliefst doe. Helaas zijn echte boeken toch wel iets te duur voor mij. Hier had ik tot voor kort een oplossing voor: een e-reader, e-books zijn namelijk een stuk goedkoper! Dus ik schafte een goedkope e-reader aan. Het probleem is nu dat ik die laatst heb gesloopt… Het was een ongeluk! Hoe dan ook, ik vind dat ik de reader moet winnen omdat ik anders een tekort krijg aan zuursto- … ik bedoel BOEKEN! Help!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in