Winactie: Kobo Aura ONE

0
Kobo-Aura-one-winactie

De Kobo Aura ONE is een unieke e-reader met innovatieve verlichting en een extra groot, haarscherp scherm van 7.8 inch. Wil jij je e-books voortaan lezen op de Rolls Royce onder de e-readers? Doe dan mee met deze winactie, want in samenwerking met bol.com mag eReaders.nl er eentje weggeven!

Hoe maak je kans op de Kobo Aura ONE?
Heel makkelijk! Neem een abonnement op Kobo Plus en probeer de dienst de eerste 30 dagen gratis. Stuur na het afsluiten van het abonnement een mail met het e-mailadres waarop je het account hebt afgesloten naar koboplus@bol.com met als onderwerp ‘Winactie Kobo Aura One’.

Kobo Plus
Kobo Plus is de abonnementsdienst waarmee je onbeperkt  e-books kunt lezen.Neem een abonnement op Kobo Plus en probeer de dienst de eerste 30 dagen gratis. Dat gaat heel eenvoudig op je smartphone, tablet en je Kobo e-reader. Meer info over Kobo Plus vind je hier.

De actie loopt van 7 april 2017 tot en met 21 april 2017. Zorg dus dat je inzending voor deze datum binnen is. De actie geldt alleen voor nieuwe abonnementen die tussen 7 april 2017 en 21 april 2017 zijn afgesloten.

Vorig artikelNieuwe online bibliotheek live in juni
Volgend artikelE-bookverkoop in Nederland: groei daalt, uitleningen stijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in