Winactie: Kobo Nia

19
kobo nia winactie

Deze zomer verscheen de Kobo Nia, een compacte en lichte e-reader met niet-spiegelend scherm en achtergrondverlichting. En jij kunt er eentje winnen! In samenwerking met Rakuten Kobo geven we maar liefst 3 Kobo Nia e-readers plus beschermingshoes weg. Lees dus snel hoe je kunt meedoen met deze winactie.

De Kobo Nia
De Kobo Nia biedt plaats aan maar liefst 6.000 e-books en is uitgerust met verlichting en Wi-Fi. De eerste keer even verbinden met Wi-Fi en inloggen met je Kobo of bol.com account. Dan even synchroniseren en je boeken downloaden en je hebt altijd toegang tot al je e-books, ook offline.

Kobo Plus
De Kobo Nia is uiteraard ook geschikt voor het Kobo Plus-abonnement, waarmee je onbeperkt kunt lezen.  Kobo Plus is er al vanaf 9,99 per maand en je kunt het gratis 30 dagen proberen.

Maak kans op 1 van de 3 Kobo Nia e-readers!
Zie jij het wel zitten om je volgende boek op de Kobo Nia te lezen? Stuur dan uiterlijk 14 september 2020 een e-mail naar info@ereaders.nl met als onderwerpregel ‘Winactie Kobo Nia’ en vertel ons waarom jij ‘m graag wilt winnen.

De winactie loopt van 24 augustus 2020 tot en met 14 september 2020. Inzendingen na die datum worden niet meer meegeteld. De namen van de winnaars worden op 21 september 2020 bekend gemaakt op eReaders.nl. De winnaars ontvangen ook persoonlijk bericht.

Vorig artikelOnyx Boox Poke 2 Color met kleurenscherm nu te koop
Volgend artikelDe leukste gratis e-books #46

19 REACTIES

 1. Wat een prachtige winactie mijn e-reader is zo goed als versleten dus lijkt me fantastisch om deze nieuwe e-reader te winnen

 2. Hallo,ik heb nog geen ereader,ik zou het superleuk vinden om te lezen met dit toestel.Tijdens de covidperiode vond ik het wel spijtig dat ik geen reader had .Ik duim ervoor,hartelijk bedankt voor deze leuke actie !!!!

 3. Kobo en bol.com, onafscheidelijk.
  Mijn kobo glio is nodig aan vervanging toe.Een betere combinatie is ondenkbaar.

 4. Ik heb een ander merk E-reader maar na 10 jaar is deze aan vervanging toe. Ik heb er nog 1 zonder verlichting en dat kan natuurlijk echt niet meer anno 2020.

 5. Ik lees graag in bed maar het wordt steeds moeilijker mijn boek vast te houden. Deze Kobo Nia zou een echte uitkomst zijn.

 6. Geweldig leuke actie.
  Ook ik heb gereageerd om de e-reader te winnen.
  Nooit eerder een Kobo in mijn bezit gehad, maar manlief is er heel enthousiast over.

 7. Lees nog steeds graag papieren boeken. Ik ben benieuwd of de Kobo Nia mij kan overtuigen over te stappen op een e reader en een Kobo plus abonnement af te sluiten voor alle boeken die nog op mijn verlanglijstje staan en er in de toekomst bijkomen. De voordelen zie ik zeker , alleen in de praktijk nog niet ervaren.

 8. Graag wil ik weer een ereader. Heb mijn vorige twee weggegeven aan dochter en kleindochter. Ze wilden er graag één voor de corona tijd en vakantie. Of ik er één terug krijg betwijfel ik, ze vinden het fijn om zo te lezen. En ik ook!
  Wacht het af.

 9. Geweldige actie, ik wil de Kobo Nia winnen voor mijn bonusdochter, haar Kobo e reader begint te slijten, samen zijn we enorm fan van Kobo e reader

 10. Ik heb nog 1 van de eerste Sony readers die op opgeven staat,dus een heel oudje ,maar dat ben ik zelf ook:>)
  Ik gooi nooit iets weg wat nog werkt, de Kobo Nia winnen lijkt mij wel wat.
  Ik zou de oude aan mijn buurvrouw geven, dus duimen maar!

 11. door de coronacrisis krijg ik mijn recensieboeken nu vaak digitaal. Lezen op mijn telefoon is me net te klein dus lees ik ze op mijn laptop. Maar dat is weer niet zo praktisch om mee te nemen. Zo’n e-reader zou dus heel goed van pas komen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in