**zucht** wat is er toch met de batterij van de bebook?!?!?!

Kleine 2 maanden geleden kocht ik als verrassing een bebook club voor mijn moeder, binnen 2 dagen het ding omgeruild voor de bebook Neo omdat de batterij van de club niet oplade en de Neo tóch gebruiksvriendelijker zou zijn voor een wat oudere dame, ok, gedaan en ze is lekker aan het lezen geslagen, helemaal gelukkig met het apparaat….tót ook dit ding kuren begint te krijgen,…ook deze wil niet mer opgeladen worden, niet aan de pc, niet via het stopcontact?! ja, het blauwe lampje gaat keurig branden, thans eventjes om vervolgens snel uit te gaan, er komen nul komma nul indicatie streepjes tevoorschijn….ook tijdens het laden is er normaal een soort bliksemschichtje zichtbaar als het ding zijn werk doet, deze is ook niet meer aanwezig……
Ik ben toch wel een beetje (heel veel beetjes) teleurgesteld in de bebook inmiddels, het is een prijzig ding maar binnen no time defect?!
Blij dat ik zelf de sony prs650 een half jaar geleden heb kunnen bemachtigen!! qua prijs kost dit hetzelfde maar beduidend minder ellende! Het is dat die dingen niet te verkrijgen zijn, anders had ik me nimmer aan de bebook gewaagd. (en terecht blijkt wel weer)
En de bebook Neo,….die gaat morgen maar weer even retour naar firma dixons, wellicht weten ze daar hoe dit te verhelpen.